folytatás
the scorch trials - pointless part II.
Sziasztok!
Mint azt láthatjátok, az oldal egy teljesen új külsővel gazdagodott, ami ismételten közös alkotás. FantasyGirl készítette a csodás kódolást, a fejléc/háttér pedig az én érdemem - ahogy a trailer is, amit a bejegyzés végén kedvetekre nézegethettek.
Az oldalsávban található modulok kibővültek egy új menüponttal, amiben közzé tettük az eddig kapott összes díjunkat, amiket ezúttal is szeretnénk megköszönni. Ha érdekelnek a válaszaink, kérdéseink, nézzetek be nyugodtan.
Emellett, ha végigtekeritek a szereplők oldalt, az alján megnézhetitek, hogyan képzeltük el az új szereplőket.
Jövőhét szombaton pedig, a megszokott időben folytatódik kedvenc bököttjeink kalandja. Ha lemaradtatok volna az első rész utolsó fejezetéről, ezen a linken bepótolhatjátok: Gentle thrill of joy (Mary)
Addig is be careful! Don't die!

And remember: WCKD is good.
FantasyGirl szerecsendio

4 megjegyzés:

  1. Hello! :)

    Csodálatos lett a trailer is, a fejléc és a kódolás is! Nagyszerű munkát végeztetek!
    Jujj, annyira várom már a II. évadot, vagy minek nevezhetem! A héten befejeztem a sorozat 2. részét könyvben (és, ha jól sejtem, ti most arról fogtok írni.) és kíváncsi vagyok, hogy mennyire fog eltérni és mennyire nem. :D
    Az is érdekes lesz, ha indítotok egy III. évadot. Természetesen örömmel fogom olvasni, mert egyszerűen nem bírok betelni a sorokkal. :D Nem akarok spoilerezni, de a harmadik könyv elején van egy kissé aggasztó dolog, amin majd' megszakadt a szívem, de szerintem már tudjátok! :D

    Ölel benneteket,
    Brynn

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Brynn!
      Nagyon szépen köszönjük, szerintem mindkettőnk nevében beszélek, amikor azt mondom: örülünk, hogy tetszik az új design (és a videó). Nem vagyok benne száz százalékig biztos, hogy ez egy "új évad" lenne, de végül is annak hívod, aminek csak szeretnéd. Igen, jól sejted, Ezúttal a második könyv következik, amit már sokkal jobban átírunk, mint az előzőt.
      Természetesen harmadik rész is lesz, az a könyv sem marad ki, nem mellesleg azt a részt szinte totálisan átírtuk már, csupán egy-egy alapvető támpillér maradt meg. Most így hirtelen nem tudom, mire gondolsz pontosan a könyv elejéről, de mér mind a ketten olvastuk a Halálkúrát, szóval bizonyára, ha egy kicsit gondolkodnék, beugrana. :") *kínos*
      Köszönjük, hogy írtál <3
      Millio puszi Xx

      Törlés
  2. Drága szerecsendio és FantasyGirl!
    Már nagyon várom, hogy időm legyen tovább olvasni a történetet, de addig is pár szabad percemben megnéztem a trailert hozzá és imádtam!
    Nagyon izgalmasnak ígérkezik a második rész a videó alapján, de valami felkeltette az érdeklődésem. A videó végén van az, hogy valaki (Egy fiú? Talán Newt??) egy késsel a kezében sétál egy folyosón. Na, attól a rövid jelenettől szó szerint kiráz a hideg és olyan érzésem lesz tőle, hogy valami nagyon rossz dolog fog történni Mary és Newt kapcsolatában. :( Remélem, rosszak a megérzéseim és nagyot tévedek!
    Megyek is olvasni a folytatást!
    Sok puszi, Kat

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Édes, drága Katherine!
      Nagyon-nagyon boldog vagyok, amiért ennyire tetszett a videó, ugyanis megszenvedtem a hangok beállításával (akkoriban,ha jól emlékszem ez volt talán az első olyan trailer, amiben sikerült normálisan megcsinálnom... és az első, amiben már nincs semmiféle szöveg, csak narráció).
      A videó direkt ilyen dinamikus, bár a második rész rövid, nagyon fontos dolgok fognak történni. Alapjában véve ez építi fel a harmadik részt és a végjátékot.
      A férfi a videó végén nem Newt, és remélem ezzel sikerült megnyugtatnom. Ennek ellenére történnek majd rossz dolgok, hisz mégiscsak a Tűzpróbáról van szó.
      Köszönöm, hogy még ide is írtál!!
      Millio puszi Xx

      Törlés