Copyright
impresszum

A történet egy Útvesztő-fanfiction, tehát a világ maga, a szereplők - kivétel a néhány sajátot - James Dashner tulajdonát képezik. Sajnálatos módon sem vele, sem Wes Ball-lal vagy a film más készítőivel nem állunk kapcsolatban.
A történet több ponton lényegesen hasonlíthat az eredeti regényekére, vagy éppen a film cselekményére, de a megalkotása során éltünk az írói szabadság lehetőségével, és sok mindent a saját szánk íze szerint formáltunk. Ebből kifolyólag maga a fanfiction a mi szellemi termékünk, mely eltulajdonítása, engedély nélküli másolása jogsértésnek minősül. Ha ezt elköveted a VSZTT fog a nyakadban lihegni!
Azok számára, akik nem olvasták a könyv(ek)et vagy látták a filmet, jelentős mennyiségű spoilerrel szolgálhat a történet! A világ maga pedig megköveteli az olykor nehezebben emészthető +16-os jeleneteket. Ezekért felelősséget nem vállalunk, mindenki saját felelősségére olvassa a blogot!


szerecsendio. Sokan kérdezték már, honnan is jött ez a név, és igazából még a mai napig nem jöttem rá. Eleinte féltem megmutatni, hogy ki is vagyok valójában, szóval a helyes válasz talán mégis az, hogy egy bugyuta álnévnek indult. Aztán lassan, de biztosan - az írás által - rájöttem ki vagyok, ki szeretnék lenni... Amikor írok, egyszerre gondolok mindenre és semmire. A fejem kiürül, és hagyom, hogy a képzeletem kibontsa a szárnyait. Beleélem magam a szereplőim helyébe. Néha pont azt vetem "papírra", amit én magam is csinálnék, vagy pont az ellenkezőjét, ennek ellenére, vagy pont ezért, egy részem benne van a történeteimben. Sosem gondoltam,hogy tökéletes lennék - nem vagyok, és nem is szeretnék az lenni. Gyakran hibázom, lehet, hogy gyakrabban, mint bárki más, de ez tesz azzá, aki vagyok. Szerecsendiová - egy lánnyá, tele hibákkal, ihlettel, vidámsággal és szomorúsággal.Blogok, ahol megtalálható:

cím: I know I am not alone

típus: romantikus blog
besorolás: One Direction
állapot: szünetel

cím: Halálmadár

típus: fantasy blog
besorolás: Pokoli szerkezetek
állapot: befejezett

cím: Jégmadár
típus: fantasy blog
besorolás: Pokoli szerkezetek
állapot: írás alatt

cím: Unforgettable Christmas break

típus: romantikus blog
besorolás: független
állapot: írás alatt

cím: Whatever happens, we always survive

típus: romantikus blog
besorolás: One Direction (Harry S.)
állapot: befejezett

cím: Fekete pillangó

típus: fantasy blog
besorolás: független
állapot: jelenleg nem elérhető

cím: Blind

típus: novellás blog
besorolás: vegyes
állapot: írás alatt

fantasygirl. 7 befejezett blog. Legalább kétszer ennyi befejezett történet. Több mint 3 aktív év a blogspot-világában. És még mindig nem unom! Türelmetlen, a monotóniát nem nagyon toleráló embernek tartom magamat, de az írás már nagyon régóta az életem része. Mindig valami újat ad, szívesen vágok is bele újabb és újabb kihívásokba. Kipróbáltam már magam múlt időben, jelen időben, E/1-ben, E/3-ban, lány és fiú szemszögben, több idősíkban, csúsztatott idősíkban, fanfictionben, krimiben, romantikus-drámai stílusban stb. A novelláim még szélesebb skálán sorakoznak fel, ámde még sosem mertem regények alapján nagyobb lélegzetvételű fanfictionbe kezdeni. James Dashner azonban rávett, le a kalappal előtte! Hogy ezt a kihívást hogyan veszem, azt a ti reszortotok eldönteni.


Elveszett az útvesztőben 2013 nyarán. 2014 őszén túlélte a tűzpróbát, de megszakadt a szíve a halálkúra alatt.

Hivatalos inkognitó: egyetemi hallgató
WCKD-beli pozíció: álmodozó
Státusz: nem immunis, nem fertőzött
Rokonlelke egy teszt (x) szerint: Newt