Day One, greenies! Rise and shine...

Nagyjából fél éve vetődött fel bennem annak ötlete, hogy írni szeretnék egy Útvesztő-fanfictiont. Egyedül nem mertem belevágni, úgyhogy mikor megtudtam, hogy szerecsendio ugyanolyan nagy rajongója a sorozatnak, kérdés sem volt, hogy hozzáfordulok a nagy kéréssel. Mindkettőnknek több elfoglaltsága és története van, de egyikünk sem tudott ellenállni Newtnak. Novemberben ültünk össze, hogy kidolgozzuk a trilógia első részéhez a saját verziónkat, de csak karácsonykor álltunk neki az írásnak. A publikálásba akkor szeretnénk belevágni, ha már a Part I. részeit megírtuk, hogy ne kelljen késések miatt várnotok. Ma azonban imádott társírónőm születésnapja alkalmából végre nyilvánossá tesszük a blogot, hogy körülnézhessetek. Szerecsendióval sokat dolgoztunk a kinézeten, illetve neki hála már egy előzetest is láthattok.
Nagyon kíváncsiak vagyunk a véleményetekre, és sok szeretettel várunk vissza titeket áprilisban a hivatalos nyitásra. Addig is be careful! Don't die!

And remember: WCKD is good.
FantasyGirl & szerecsendio

Nyitás: 2015. április
Welcome

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok!
    Alig várom már! :) Imádom a könyveit és a film adaptációt is. Nagyon örülök, hogy el fogjátok kezdeni. Akkor már hárman vagyunk, mert én is imádom Newt-ot. Neki senki sem tud ellenállni. Sok sikert!
    xx ölel, Helena Z.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Helena!

      Nagyon örülünk, hogy egy Útvesztő és nem mellesleg Newt-rajongót köszönthetünk a blogon! Remélem, hogy nem fogunk csalódást okozni! Köszönjük a jókívánságot!

      Ölel, FantasyGirl

      Törlés