Folytatás
part III. - the death cure
Sziasztok!
Mint azt láthatjátok, az oldal egy teljesen új külsővel gazdagodott, ami ismételten közös alkotás. FantasyGirl készítette a csodás kódolást, a fejléc/háttér pedig az én érdemem - ahogy a trailer is, amit a bejegyzés végén kedvetekre nézegethettek.
Az oldalsávban található modulokat ismételten frissítettük, így kikerültek az újonnan kapott díjaink, amiket ezúttal is szeretnénk megköszönni. Ha érdekelnek a válaszaink, kérdéseink, nézzetek be nyugodtan.
Emellett, ha benéztek a szereplők oldalra, észrevehetitek, hogy új képeket csináltam (ezúttal mind egyforma, tehát az összes eddigit kitöröltük).
Jövőhét szombaton pedig, a megszokott időben folytatódik kedvenc bököttjeink kalandja. Ha lemaradtatok volna a második rész utolsó fejezetéről, ezen a linken bepótolhatjátok: The refuge (Mary)
Addig is be careful! Don't die!

And remember: WCKD is good.
FantasyGirl szerecsendio

4 megjegyzés:

  1. Sziasztok!

    Sajnálom, hogy mostanában nem kommenteltem és be kell valljam, az olvasással is elég lemaradtam, de amint beköszönt az őszi szünet, elolvasom az összes eddigi elmaradt részt, és természetesen kommentelni is fogok hozzájuk, mert úgysem bírnám ki! :)
    Addig is sok sikert a továbbiakban!

    B.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves B.!

      Igazán semmi baj, megértjük, hogy elfoglalt vagy, és tárt karokkal várunk vissza őszi szünetben! :)
      Addig is sok kitartást a sulihoz és szép napokat kívánok!

      Ölel, FantasyGirl

      Törlés
  2. Sziasztok!
    Nagyon tetszik ez a kinézet, igazán kellemes az egész megjelenése a szemnek! :)
    A trailer csodás lett, nagyon felkeltette az érdeklődésem a továbbiakhoz. Azért pedig külön pluszpont, amiért Mary hangját néhol az elbűvölő Nina Dobrev kölcsönözte (azonnal felismertem a TVD-függőségem miatt... Khm.. Katherine Pierce, egy istennő!!!) !
    Annyi kérdésem lehet, hogy a videóhoz, mivel vágod össze a jeleneteket? Mármint először kivágod az adott sorozatból/filmből a kellő jelenetet, és úgy vágos össze, vagy esetleg gifekből dolgozol?
    Megyek is tovább olvasni és kommentelni!
    Puszi, Kat

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Katherine!
      Nagyon szépen köszönöm mind a kettőnk nevében. Nekünk is ez az eddigi kedvencünk a három közül. Hahah, és tényleg! Nina Dobrev hangja annyira gyönyörű, külön örültem, amikor eszembe jutott, hogy basszus! Hiszen a Vámpírnaplókban volt szó gyógyírről... szinte a kezem alá játszottak.
      Ezt a videót AVS Video Editorral készítettem, és videókból vágom össze, nem gifeket használok. Ha ezzel kapcsolatban még lennének kérdéseid, vagy nem válaszoltam elég részletesen, akkor írj nyugodtan (biro.kinga97@gmail.com)
      Örülök, hogy tetszett a trailer <3
      Köszönöm, hogy írtál!
      Millio puszi Xx

      Törlés